Fitness

Fitness: Sporten wanneer het uitkomt

Wie wil sporten maar onmogelijk op een vaste tijd naar het fitnesscentrum kan komen, vindt in de individuele fitness- en krachttraining een ideale manier om in conditie te blijven. Bij Squash Haarlem Cardio & Fitness Centre zijn er meerdere complete fitnesszalen met veel geavanceerde apparatuur van o.a. Technogym.

Krachttraining

Naast de mogelijkheden om aan cardiofitness te doen, biedt Squash Haarlem ook volop mogelijkheden voor krachttraining. Zo zijn er naast machines ook dumbells en andere gewichten aanwezig. Ook voor krachttraining geldt dat er meestal gediplomeerde trainers aanwezig zijn voor uitleg of voor een individueel trainingsschema.

Intakegesprek: wat is je doel?

Voordat u zelfstandig gaat fitnessen, bestaat de mogelijkheid om eerst een intake/ en test af te leggen. Het doel van deze personal fitnesstraining is vertrouwd te raken met de toestellen, het instellen van de toestellen en de verschillende manieren van trainen. De personal fitnesstraining houdt ook een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek komt o.a. naar voren wat uw doel is: verstevigen, afslanken/vermageren, opbouwen van spierconditie etc. Aan de hand hiervan wordt er een passend trainingsschema opgesteld.

Ervaren instructeurs

Onze instructeurs hebben allemaal een gedegen opleiding gevolgd en hebben ervaring in het lesgeven. Squash Haarlem Cardio & Fitness Centre hecht namelijk grote waarde aan een goede begeleiding en hoge kwaliteit. U kunt daarom bij ons terecht voor een persoonlijke fitheidsformule. Omdat niet iedereen hetzelfde is, adviseren wij u graag over de juiste trainingsvorm. Immers, met de juiste trainingsvorm en op het juiste trainingsniveau bereikt u het beste resultaat voor uw conditie en figuur.

TGS – Systeem van Technogym. Na een intakegesprek wordt er een fittest bij u afgenomen, waarmee uw actuele conditie wordt gemeten. De gegevens worden ingevoerd in de zgn. technogymsleutel. Deze sleutel is voor u op maat geprogrammeerd, op basis van uw persoonlijke trainingsprogramma. Alle gegevens worden opgeslagen en aangepast, training na training. U heeft dus voor altijd uw personal trainer bij de hand.

Fitness bij Squash Haarlem Sportcenter

Fitness bij Squash Haarlem Sportcenter

Bedrijfsfitness

Squash Haarlem is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan.

fitnessplan

 

Tel: 023-5275241

Sportschool
Squash Haarlem – cardio & fitness
Kleverlaan 204 |
2023 JM Haarlem |
Tel: 023-5275241 |

© Sportschool Squashhaarlem Cardio en Fitness 2024 - Kleverlaan 204 | 2023 JM Haarlem | Tel: 023-5275241 |