Sportfysiotherapeut / Sportchiropractor

Portegies_logo_pms

Sport en bewegen is leuk, lekker en gezond. De een speelt competitie en gaat voor de winst, en de ander loopt geregeld een stuk hard, pakt de fiets of gaat naar de sportschool. Maar soms kan er een blessure de kop opsteken waardoor je niet meer prettig kan bewegen.Portegies Fysio voor sporters is sportfysiospecialist en behandelt en begeleidt mensen met (sport)blessures. Ook wanneer je herstellende bent van een operatie aan bijvoorbeeld rug, heup, knie of schouder, ben je bij ons aan het juiste adres.

Of je nu recreatief beweegt of wedstrijdsport beoefent dat maakt voor ons niet uit. Iedereen die bij ons onder behandeling komt garanderen wij TOP(sport)fysiotherapie. Het team van Portegies Fysio voor sporters bestaat uit vier fysiotherapeuten, twee sportfysiotherapeuten een manueeltherapeut en een echografist. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met de beste (para)medici en medisch specialisten in de regio.

Wij staan garant voor een persoonlijk toegesneden behandelplan met als doel zo goed mogelijk van de blessure af te komen. Dit doen we door:

  • individuele behandeling en begeleiding door hoog opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten,
  • persoonlijke doelen af te spreken en te meten,
  • een gericht behandelplan op te stellen met als doel om je op een zo snel en veilig mogelijke manier terug te laten keren op het door jou gewenste activiteitenniveau,
  • jou als patiënt/cliënt centraal te stellen,
  • jouw behandeling zo veel mogelijk volgens de nieuwste en bewezen methodes uit te voeren.

Onze praktijk is vrij toegankelijk. Dat wil zeggen dat een verwijzing van de huisarts niet noodzakelijk is. In dat geval zullen wij (met toestemming van jou) je huisarts informeren. Ben je doorverwezen door je huisarts of medisch specialist dan zien we de verwijsbrief graag tegemoet. Portegies Fysio voor sporters heeft in 2019 een overeenkomst met (bijna) alle zorgverzekeraars m.u.v. De Friesland en Caresq. Dit houdt in dat wanneer je over een aanvullende verzekering beschikt, de fysiotherapeutische behandeling, afhankelijk van je pakket, vergoed wordt.

Leden van Squash Haarlem kunnen iedere vrijdag gratis deelnemen aan de les Medische Fitness van 11:30 tot 12:30 uur. Je kan ons vinden binnen squash Haarlem , wij hebben een eigen ingang, die u buitenom kunt vinden d.m.v. de borden te volgen.
Wil je een afspraak maken loop bij ons binnen of bel: 06-27032603. Zijn wij niet aanwezig dan kan je ook online een afspraak inplannen via: http://www.blessurebalie.nl

Zie voor meer informatie over ons : http://www.sportfysiospecialist.nl

 

Sportchiropractor

Chiropractoren zijn bij uitstek geschikt om blessures en overbelastingsklachten te diagnosticeren, behandelen en voorkomen. Door de beweeglijkheid van de wervelkolom en andere gewrichten te verbeteren wordt de informatie uitwisseling tussen de hersenen en de rest van het lichaam geoptimaliseerd.

Bij Chiropractor Mariska van der Laan staat de patiënt/sporter centraal en daarbij vindt Mariska een goede samenwerking met andere disciplines in de gezondheidszorg belangrijk. Mariska’s doel als chiropractor is om u de best mogelijke chiropractische zorg te leveren om klachten en blessure vrij optimaal van het leven te genieten!

-U heeft geen verwijsbrief van een huisarts of specialist nodig.

-Chiropractie wordt door de meeste zorgverzekeraars (geheel of gedeeltelijk) vergoed, indien u aanvullend verzekerd bent.

-De behandelingen van de chiropractor vallen niet onder het eigen risico van uw basisverzekering.

Elke laatste donderdag van de maand is er de mogelijkheid om vrijblijvend uw klachten voor te leggen tijdens de gratis rugcheck (bel/mail voor een afspraak).

 

Bent u op zoek naar een effectieve behandeling van uw klachten? Bij Chiropractie Van der Laan wordt u op professionele en effectieve wijze geholpen. Maak gelijk een afspraak bel 06-22242714 of mail info@chiropractie-vanderlaan.nl.

 

Chiropractie Van der Laan is gevestigd in Squash Haarlem, direct na de hoofdingang links. Kijk voor meer informatie www.chiropractie-vanderlaan.nl.

 

Tel: 023-5275241

Sportschool
Squash Haarlem – cardio & fitness
Kleverlaan 204 |
2023 JM Haarlem |
Tel: 023-5275241 |

© Sportschool Squashhaarlem Cardio en Fitness 2019 - Kleverlaan 204 | 2023 JM Haarlem | Tel: 023-5275241 |