Sportfysiotherapeut / Sportchiropractor

Portegies_logo_pms.

Sport en bewegen is leuk, lekker en gezond. De een speelt competitie en gaat voor de winst, en de ander loopt geregeld een stuk hard, pakt de fiets of gaat naar de sportschool. Maar soms kan er een blessure de kop opsteken waardoor je niet meer prettig kan bewegen.

Portegies Fysio voor sporters is de sportfysiospecialist en behandelt en begeleidt mensen met (sport)blessures. Ook wanneer je herstellende bent van een operatie aan bijvoorbeeld heup, knie of schouder, ben je bij ons aan het juiste adres.

Of je nu recreatief beweegt of wedstrijdsport beoefend dat maakt voor ons niet uit. Iedereen die bij ons onder behandeling komt garanderen wij TOP(sport)fysiotherapie.

Het team van Portegies Fysio voor sporters bestaat uit sportfysiotherapeuten, een manueeltherapeut en echografist. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met de beste (para)medici en medisch specialisten in de regio.

Wij staan garant voor een persoonlijk toegesneden behandelplan met als doel zo goed mogelijk van de blessure af te komen. Dit doen we door:

  • individuele behandeling en begeleiding door hoog opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten,
  • persoonlijke doelen af te spreken en te meten,
  • een gericht behandelplan op te stellen met als doel je om op een zo snel en veilig mogelijke terug te laten keren op het door jou gewenste activiteitenniveau,
  • jou als patiënt/cliënt centraal te stellen,
  • jouw behandeling zo veel mogelijk volgens de nieuwste en bewezen methodes uit te voeren.

Onze praktijk is vrij toegankelijk. Dat wil zeggen dat een verwijzing van de huisarts niet noodzakelijk is. In dat geval zullen wij (met toestemming van jou) je huisarts informeren. Ben je doorverwezen door je huisarts of medisch specialist dan zien we de verwijsbrief graag tegemoet. Portegies Fysio voor sporters heeft een overeenkomst met alle zorgverzekeraars. Dit houdt in dat wanneer je over een aanvullende verzekering beschikt, de fysiotherapeutische behandeling, afhankelijk van je pakket, vergoed wordt.

Leden van Squash Haarlem kunnen iedere woensdagavond tussen 18:30 en 19:30 uur vrijblijvend gebruik maken van ons gratis inloopspreekuur.

Je kan ons vinden binnen squash Haarlem , wij hebben een eigen ingang, die u buitenom kunt vinden d.m.v. de borden te volgen.
Wil je een afspraak maken dan kun je bellen naar: 06-27032603 of mailen naar
info@sportphysics.nl. Zie voor meer informatie: http://www.sportphysics.nl

 

Sportchiropractor

Bij sportchiropractor Mariska van der Laan staat de sporter centraal en daarbij vindt Mariska een goede samenwerking met andere disciplines in de gezondheidszorg belangrijk.
Sportchiropractie is een specialisme binnen de chiropractie.

Chiropractoren zijn bij uitstek geschikt om blessures en overbelastingsklachten te diagnosticeren, behandelen en voorkomen. Een optimaal functionerend bewegingsapparaat zorgt voor betere prestaties en minder blessures. De chiropractor is goed in staat om een eventuele disbalans in het lichaam op te sporen en hierop een behandelplan af te stemmen. Niet elke disbalans leidt direct tot klachten. Bij een goed functionerend lichaam is er sprake van een juiste balans op het gebied van kracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en coördinatie.

Sporters, zowel op recreatief als wedstrijd niveau, vragen een andere aanpak dan niet-sporters, omdat de krachten die op het lichaam van een sporter inspelen vele malen groter zijn dan de krachten die we in het normale dagelijkse leven ervaren. Onderzoek en praktijkervaringen laten zien dat een actieve aanpak na een blessure de revalidatie fors kan bespoedigen en dat tevens de preventieve aanpak van de chiropractor het aantal blessures drastisch kan doen afnemen. Een multidisciplinaire aanpak tussen sportchiropractoren, sportfysiotherapeuten, sportartsen, sportpsychologen, en andere (para)medici staat daarbij voorop.
Chiropractie Van der Laan stelt zich als doel om u de best mogelijke chiropractische zorg te leveren om klachten en blessure vrij optimaal van het leven te genieten! U heeft geen verwijsbrief van een huisarts of specialist nodig. Chiropractie wordt door de meeste zorgverzekeraars (geheel of gedeeltelijk) vergoed, indien u aanvullend verzekerd bent. De behandelingen van de chiropractor vallen niet onder het eigen risico van uw basisverzekering.

Chiropractie Van der Laan is gevestigd in Squash Haarlem , tegenover de spinningzaal, op de begane grond.
kijk voor meer informatie www.chiropractie-vanderlaan.nl
U kunt vrijblijvend contact opnemen met
Mariska van der Laan (Sportchiropractor)
06-22242714 of
info@chiropractie-vanderlaan.nl.

Tel: 023-5275241

Sportschool
Squash Haarlem – cardio & fitness
Kleverlaan 204 |
2023 JM Haarlem |
Tel: 023-5275241 |

© Sportschool Squashhaarlem Cardio en Fitness 2018 - Kleverlaan 204 | 2023 JM Haarlem | Tel: 023-5275241 |