Squash Haarlem

Algemeen

Squashen is een sport waarbij je jezelf helemaal kunt uitleven. Na een ‘warming-up’ is het fantastisch om met alle kracht het squashballetje te pletten tegen de muur, je tegenstander op het verkeerde been te zetten en om toch nog dat balletje terug te kunnen slaan ook al hadden jij en je tegenstander dat niet meer verwacht. Squashen moet je een keer gedaan hebben en… squashen kun je altijd: bij regen, wind, sneeuw, storm of zon.SoccerSquash is de nieuwe sensatie op het gebied van (voetbal) balsporten !
Deze snelgroeiende sport is ideaal voor spelers die houden van een combinatie van
balcontrole, balaanname, bal hooghouden en traptechniek.
Daarbij is het ook een tactische en mentale sport en werk je ook nog eens spelenderwijs
aan een goede conditie. www.soccersquash.nl
Een squash baan reserveren kan 7 dagen vooruit.

Bij Squash Haarlem Cardio & Fitness Centre worden regelmatig squash & Soccersquashtoernooien gehouden. Ook is er een interne laddercompetitie en wordt er mee gedaan met de landelijke competitie. Voor de landelijke competitie moet u een squash jaarabonnement afsluiten en voor de ladder minimaal een drie-maanden abonnement! Zo ziet u dat er zelfs geen partner nodig is om een lekker partijtje te kunnen slaan.

Kijk ook regelmatig op de website voor aanbiedingen van rackets en andere sportartikelen! Leden van Squash Haarlem krijgen 10% korting op squashrackets, behalve op aanbiedingen.

Losse Baanhuur

Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon lekker een squashbaan te huren zonder les te nemen. Neem contact met ons op voor de reservering van uw baan! (Let op: het is niet toegestaan om met zwarte zolen te squashen/Soccersquashen).

Spelregels

Bij de Nederlandse Squash Bond staan een aantal documenten met spelregels, veiligheid en hoe je het moet spelen. Kijk hiervoor op de site van SBN onder Spelregels of bekijk direct hier de flyer met de compacte regels.

Spelregels Squash Compact

Soccersquash spelregels: ga naar www.soccersquash.nl

Bescherming

LET OP: Om je ogen te beschermen tijdens het squashen is het verstandig om een squashbril te dragen; je voorkomt daarmee een hoop ellende!
In het winkeltje hebben wij diverse squashbrillen te koop vanaf € 24,95.

Nieuw: Squashladder en agenda

Squash Haarlem introduceert een handige manier om met je mobiel of computer te ‘connecten’ met andere spelers. Kijk op de agenda wie wanneer beschikbaar is en voeg je eigen profiel toe. Doe ook mee met de Squash Haarlem ladder competitie en speel elke 2 weken een wedstrijd op jouw niveau.

 

Tel: 023-5275241

Sportschool
Squash Haarlem – cardio & fitness
Kleverlaan 204 |
2023 JM Haarlem |
Tel: 023-5275241 |

© Sportschool Squashhaarlem Cardio en Fitness 2024 - Kleverlaan 204 | 2023 JM Haarlem | Tel: 023-5275241 |