Personal coaches / Persoonlijke trainer

Wil je een doel bereiken met behulp van persoonlijk ondersteuning neem dan contact op met één van de  personal coaches van Squash Haarlem. Voorwaarden is dat u lid bent of wordt van squash Haarlem.


 

René Wijnalda

Al ruim 30 jaar ben ik bezig met Fitness in de breedste zin van het woord.  Ik ben gediplomeerd FitVak A + B / Medical Fitnessinstructeur en Personal Trainer.

Wat kan ik als Personal Trainer voor jou betekenen?
Ik werk resultaatgericht en gedurende een periode met jou aan een gezonde(re) leefstijl. Ik ben jouw eigen motivator, inspirator, coach, trainer, adviseur, begeleider, sportmaatje én vraagbaak op het gebied van sport en bewegen.
Een groot deel wil gewoon samen met mij werken aan gezondheid en conditie, energieker worden of strakker, beter in het vel zitten, kennis opdoen over een gezonde leefstijl met meer bewegen en gezonde(re) voeding.
De afspraak met mij is vast, daar komt niks tussen. Ook als het regent of als je moe bent of geen zin hebt, ik ben je persoonlijke stok achter de deur die je blijft herinneren aan je doelen op een goede en vriendelijke manier.

Meer informatie? rene_wijnalda@hotmail.com of bel 06 – 44 221 248


 

Rick Spreeuw

Personal Coach RickMijn naam is Rick Spreeuw. Sinds 1991 ben ik reeds actief in de sportbranche. Eerst op freelance basis en later als fulltime personal trainer.
Het bezig zijn met mensen die op een gezonde en sportieve manier met hun lichaam aan de slag willen gaan geeft mij veel voldoening en maakt mijn werk elke dag weer uitdagend. Voor elk persoon een passend programma samenstellen, met hem/haar hun doelen te laten bereiken, maar ook hun resultaten te blijven behouden zodat ze met een voldaan gevoel naar huis gaan is voor mij de ultieme uitdaging.

Alle info vrijblijvend op: rickspreeuw@gmail.com


PT Trainer squash Haarlem

Of je nu beter in je vel wilt zitten, conditie wil verbeteren, wil afvallen, extra sport specifieke training wil volgen, moet revalideren of gewoon aan ontspannen toe bent: Squash Haarlem helpt uw hierbij en biedt verschillende mogelijkheden om individueel of in groepsverband aan uw persoonlijke doelstellingen te werken. Door middel van persoonlijke begeleiding/coaching en variërende trainingen zetten we elke keer weer een nieuwe stap richting uw doel.

Wilt u de hulp van een instructeur van squash Haarlem
Stuur een e-mail naar:info@squashhaarlem.nl


 


Tarieven:

Losse Les: € 30,-
1x/week 12 weken: € 300,-
2x/week 12 weken: € 580,-
3x/week 12 weken: € 850,-

 

Tel: 023-5275241

Sportschool
Squash Haarlem – cardio & fitness
Kleverlaan 204 |
2023 JM Haarlem |
Tel: 023-5275241 |

© Sportschool Squashhaarlem Cardio en Fitness 2022 - Kleverlaan 204 | 2023 JM Haarlem | Tel: 023-5275241 |