Personal coaches / Persoonlijke trainer

Wil je een doel bereiken met behulp van persoonlijk ondersteuning neem dan contact op met één van de  personal coaches van Squash Haarlem. Voorwaarden is dat u lid bent of wordt van squash Haarlem


 Marijn Pieroelie
 personal coach

Marijn Pieroelie

Change & Balance

Mijn naam is Marijn Pieroelie, een gedreven coach die zeer gemotiveerd is om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in het behalen van jouw persoonlijke doelen . Ik maak gebruik van een geïntrigeerd programma waarin veilig en effectief bewegen centraal staan. Dit in combinatie met lifestyle -en voeding geeft gegarandeerd succes.

Hiernaast ben ik gespecialiseerd in het trainen met mensen met afwijkende houding- en bewegingspatronen en help ik deze, en de daar aan gerelateerde klachten, te corrigeren zodat blessures verholpen- of uitgesloten kunnen worden.

Diploma`s: – Fitvak A – NASM (National Academy of Sports Medecine) – Functionele houdingsspecialist – Voedingsconsulent – Sportvoeding.
Pakket aanbod: 3 maanden traject: – Beweging Assessment / intake: – 1 keer per week 60 minuten persoonlijke begeleiding; – Aangepaste trainingschema`s – 24 uur online beschikbaar; – Voeding- en lifestyle traject.
Kosten: € 900,- euro incl. (*Termijn betaling mogelijk)

Losse begeleiding
€55,- per uur Correctieve houdingstraining Neem contact op voor  meer informatie.

Los voedingsschema- en begeleidingstraject per 3 maanden € 250,-

https://www.facebook.com/changeandbalance/
Voor meer info:
Marijn Pieroelie
0644139975
m.pieroelie@gmail.com


 

Rick Spreeuw

Personal Coach RickMijn naam is Rick Spreeuw. Sinds 1991 ben ik reeds actief in de sportbranche. Eerst op freelance basis en later als fulltime personal trainer.
Het bezig zijn met mensen die op een gezonde en sportieve manier met hun lichaam aan de slag willen gaan geeft mij veel voldoening en maakt mijn werk elke dag weer uitdagend. Voor elk persoon een passend programma samenstellen, met hem/haar hun doelen te laten bereiken, maar ook hun resultaten te blijven behouden zodat ze met een voldaan gevoel naar huis gaan is voor mij de ultieme uitdaging.

Alle info vrijblijvend op: rickspreeuw@gmail.com

 

 


 

Nadine Smit

Personal Coach SmitMag ik mij voorstellen? Mijn naam is Nadine Smit
Ik ben een gepassioneerd sporten die inmiddels al 21 jaar in het vak zit!
Na een rijkserkende opleiding aan de Fit!Vak( fitness, aerobic, management ) ben ik gelijk gaan werken in een sportschool.
Inmiddels ben ik volledig als personal trainer en groepslesdocent onder de naam NMTraining.

Heeft u vragen of interesse?

Kunt u mij bereiken op nummer 06 42 56 73 98 of per mail op n.m.smit35@gmail.com


 

Lin Training & Voeding

Lin Training & VoedingOf je nu beter in je vel wilt zitten, conditie wil verbeteren, wil afvallen, extra sportspecifieke training wil volgen, moet revalideren of gewoon aan ontspannen toe bent: Linda Hoenderdos helpt uw hierbij en biedt verschillende mogelijkheden om individueel of in groepsverband aan uw persoonlijke doelstellingen te werken. Door middel van persoonlijke begeleiding/coaching en variërende trainingen zetten we elke keer weer een nieuwe stap richting uw doel.

Wilt u de hulp van Linda Hoenderdos?
Stuur een e-mail naar: lintrainingenvoeding@gmail.com of bel 06 22 90 92 13


 


Tarieven:

Losse Les: € 30,-
1x/week 12 weken: € 300,-
2x/week 12 weken: € 580,-
3x/week 12 weken: € 850,-

 

Tel: 023-5275241

Sportschool
Squash Haarlem – cardio & fitness
Kleverlaan 204 |
2023 JM Haarlem |
Tel: 023-5275241 |

© Sportschool Squashhaarlem Cardio en Fitness 2018 - Kleverlaan 204 | 2023 JM Haarlem | Tel: 023-5275241 |