Welkom bij Squashhaarlem sportschool

 

Welkom

Squash Haarlem Cardio & Fitness Centre is een sportcentrum met een bijzondere formule. Binnen ons centrum kunt u terecht voor diverse sportactiviteiten om op verantwoorde wijze te werken aan uw conditie en fitheid.

Behalve acht squashbanen zijn er meerdere fitnesszalen waar u in groepsverband of individueel kunt trainen. In de eerste fitnessruimte staat de nieuwste lijn van Technogym waar u met het zgn. sleutelsysteem kunt trainen. In de tweede zaal staat voornamelijk de krachtapparatuur met losse gewichten en toestellen . Nieuw….. 300 m2 sportplezier . De begane grond is  ingericht met de luxe lijn van Technogym.    ( Cardio , Easy Line, Kinesis wanden , Arke kit en nog veel meer luxe).

Op de eerste verdieping is de nieuwe les zaal, deze ruim 110 m2 les ruimte heeft veel daglicht en is voorzien van airco.  Tevens een extra les zaal voor de Core Power.
De lessen zullen worden vernieuwd en uitgebreid.
Core Power : lessen van een 1/2 uur voor jong  & oud.
Zie lesrooster op de website

Deskundige begeleiding

Onze instructeurs hebben allemaal een gedegen opleiding gevolgd en hebben ervaring in het lesgeven. Squash Haarlem Cardio & Fitness Centre hecht namelijk grote waarde aan een goede begeleiding en hoge kwaliteit. U kunt daarom bij ons terecht voor een persoonlijke fitheidsformule. Omdat niet iedereen hetzelfde is, adviseren wij u graag over de juiste trainingsvorm. Immers, met de juiste trainingsvorm en op het juiste trainingsniveau bereikt u het beste resultaat voor uw conditie en figuur.

Aanbiedingen

Bekijk ook regelmatig onze  aanbiedingen voor aantrekkelijke abonnementen.

 

Sfeervideo Squash Haarlem 2 from NuDeal Producties on Vimeo.

Tel: 023-5275241

Sportschool
Squash Haarlem – cardio & fitness
Kleverlaan 204 |
2023 JM Haarlem |
Tel: 023-5275241 |

© Sportschool Squashhaarlem Cardio en Fitness 2024 - Kleverlaan 204 | 2023 JM Haarlem | Tel: 023-5275241 |